Welkom op onze website!!
Wij zijn Jorijn Brandsma en Ben Reuvers, 26 en 63 jaar "oud", sportief, houden van uitdagingen en avontuur, kom uit Heerenveen en Assen en willen deze zomer de ultieme uitdaging aangaan om te fietsen naar Beregowo. Een plaats in het zuidwesten van Oekraïne.

Met wie:

Samen met het sympathieke echtpaar Johan en Trieneke, welke mee gaan als begeleiding in de volgauto.

Het plan:
Op de fiets van Heerenveen naar Beregowo. Een fietstocht van 1800 kilometer door Duitsland, Tsjechie, Hongarije en vervolgens naar Beregowo in Oekraïne. Een plaats die 5 kilometer over de grens van Hongarije ligt. 4 augustus willen we vertrekken en hopen we eind augustus aan te komen op onze eindbestemming.

Doel:
We willen op deze manier geld ophalen voor het ziekenhuis in Beregowo. Op een afdeling in dit ziekenhuis liggen achtergelaten baby's waar we het geld aan willen schenken.
Het ziekenhuis is een project van de stichting OostEuropa Zending die zorgt voor materiële zorg. Deze organisatie is afhankelijk van sponsoren en daarom willen we graag op deze manier een steentje bijdragen. Ook vinden we het belangrijk dat deze kinderen niet vergeten worden, en willen we ze op deze manier op de voorgrond zetten.



4 opmerkingen:

Unknown zei

Wat een supergaaf idee:)!
Hoorde dit via via dat jullie dit gaan doen. SUPER!
Veel succes met de voorbereidingen en alles he!

Groetjuhss Marc

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Unknown zei

Wat goed gedaan, die 2 filmpjes: dat maakt duidelijk waar het over gaat.
Jorijn veel wijsheid en kracht voor de voorbereidingen en reis.
Want met het oog op Hem gericht, zie ik toekomst in jouw gezicht.
Liefs Kees en Tilly.

Unknown zei

Hoi Jorijn,

Heb je dit idee al bekend gemaakt bij Metterdaad en EO. Misschien ook bij Max helpt proberen. Het is een geweldig idee en nu is het denk ik goed te zorgen dat heel Nederland kennis neemt van het idee. Daar kunnen de grote media bij helpen...

Succes met alle voorbereidingen
Jaco van der Sterre