dag 15
hoi allemaal!
we zijn weer een week verder en we kunnen alleen maar positief zijn. de tochten verlopen ontzettend voorspoedig!! ondanks dat de laatste kilometers altijd wel pittig zijn, en het zoekwerk ook nog wel eens de nodige energie kost, mogen we niet klagen. (en ok... ik moet toegeven dat ik nog wel eens erg gefrustreerd aan kom.. Ben is wat dat betreft een enorme optimist, daar kunnen we zeker van leren.. )
we hebben niet echt het idee dat we alweer een poosje aan het fietsen zijn. onze beenspieren weten ondertussen niet beter en 's morgens zijn ze dan ook prima hersteld. wanneer we onze eindbestemming bereikt hebben, en we van ons fietsje stappen, is het alsof we niet weg geweest zijn. (zo ongeveer zeg maar. we mogen jullie natuurlijk ook niet het idee geven dat het echt een eitje is ;) )
het vinden van een camping is vaak nog wel problematisch. de camping die staan aangegeven op de kaart, zijn er niet altijd. dit kost ook het nodige zoekwerk voor johan en trieneke. niet altijd gemakkelijk. we mogen ontzettend blij met ze zijn, want tot nu toe is het ze elke keer toch maar weer gelukt!!
ze zorgen geweldig goed voor ons. elke morgen en avond staat er weer een heerlijk maaltijd klaar, en worden we ontzettend verwend. ook worden elke dag onze fietstasjes weer flink volgegooid door trieneke. en mochten ze ons onderweg toevallig tegenkomen.. dan wordt er gezorgd voor een heerlijk bakkie koffie. beter kan niet.. toch..?
we zitten nu een aantal km van budapest vandaan, en als alles goed zal verlopen hopen we woensdag aan te komen in Beregowo. veel eerder dan verwacht. komt goed uit, want die extra vrije dagen hebben we dan zeker wel verdiend. (evt. kunnen we zelfs nog terug op de fiets ;) )

ondertussen ben ik met m'n eerste boek (van de 10) begonnen. iets meer vrije tijd voor onszelf dus... :)

nogmaals bedankt voor alle berichten die jullie achterlaten op de site! ook de smsjes die we krijgen is altijd weer een bemoediging!!

Geen opmerkingen: