zondag 12 augustus

hallo allemaal!! eindelijk een écht berichtje van onszelf!
alweer een week achter de rug en voelen we ons alsof we nog niet begonnen zijn ;-) maar we kunnen echt zeggen dat we ons goed voelen en verbazen we ons stiekem wel een beetje over de prestaties...
vandaag onze eerste rustdag, en dat hadden we ook zeker verdiend! we hebben pittige dagen gehad met veel kilometers, en de laatste 2 dagen nat weer. ook de heuvels niet te vergeten. flinke klimmers gehad. wanneer we boven waren werden we gelukkig dan ook beloond met heeeeeeerelijk afdalingen van een aantal km waarmee we met een snelheid van 50 a 60 naar beneden raasden. wat een heerlijk gevoel.. helaas duurden die momenten niet lang.
gister was het toch wel de zwaarste dag tot nu toe. maar nu ik er op terug kijk en zie hoe we het er van afgebracht hebben, geloof ik dat de rest van de tocht een eitje gaat worden ;-)
tijdens de rit worden we beloond met vele mooi uitzichten, maar wordt er vaak vergeten een plaatje te schieten.. ik zal proberen de foto's die we maken die zo snel mogelijk op de site te plaatsen.
verder doen de fietsen het helemaal prima, en hebben we nog geen problemen gehad. hopelijk zullen die ook niet komen.
tot nu nu hebben we alle overnachtingen nog op campings doorgebracht. we zijn erg blij met onze uitklapbare tentjes. wat een uitvinding!!
we vormen een gezellig team met z'n vieren. ondanks dat we elkaar niet kenden gaat het erg goed. (volgend jaar dus maar weer met 60+s op stap?? ;-) ) 's morgens ontbijten we gezamelijk om kwart voor 8 en proberen (het blijft tot nu toe moeilijk...) we 9 uur op de fiets te zitten. vaak komen we pas laat in de middag aan, of begin in de avond en eten we samen warm, wat bereidt is door Trieneke. Echt een enorme verwennenij, en hadden we er stiekem ook niet aan moeten denken je eigen prakkie nog klaar te moeten maken na zo'n intensieve dag. daarna lekker douchen en is er niet echt veel tijd meer voor jezef.
de hoeveelheid leesboeken die ik ingeslagen heb, blijkt dat ik er nogal andere gedachtes over had, voordat ik op m'n fietsje vertrok naar oekraine. ach.. laat ik er maar vanuit gaan, dat er ooit er tijd komt dat ik ze uit zal kunnen lezen. dat maakt het allemaal wel weer goed :-)

we hopen dat het goed gaat daar in NL met iedereen. we willen jullie bedanken voor de achtergebleven berichtjes op de site! ook de smsjes die we ontvangen. vooral tijdens een zware klim is dat vaak enorme bemoediging :-) ik hoop dat we gauw weer een bericht kunnen plaatsen!! ok... tijd om maar eens met 1 van m'n 10 boeken te beginnen ;-) tot gauw!


Woensdag 1 augustus

ZATERDAGMORGEN 4 AUGUSTUS A.S. ZULLEN BEN EN IK 9.00 UUR AANWEZIG ZIJN VOOR DE PINKSTERGEMEENTE TE HEERENVEEN AAN DE DE HERENWAL 114. VANAF HIER VANDAAN ZULLEN WIJ VERTREKKEN OP ONS FIETSJE RICHTING OEKRAINE.

Na alle voorbereidingen getroffen te hebben (en hopelijk niks te zijn vergeten...) naderd de dag dat we mogen vertrekken!! :-) zaterdag 4 augustus zullen Ben en ik vanaf 9 uur bij de pinkstergemeente in Heerenveen aanwezig zijn. (Herenwal 114, 8441 BD) Vanaf daar zullen wij op ons fietstje vertrekken richting, jawel.. Oekraine!! We hebben er zin in en zijn benieuwd wat deze reis ons gaat brengen. Ook voor Johan en Trieneke die met de auto met ons mee zullen gaan. We hopen jullie zoveel mogelijk op de hoogte te kunnen houden van onze belevenissen. Deze zullen onder de link reisverslagen komen te staan. En via het etappeschema (downloads) kunnen jullie ons volgen op de "voet". Als het mogelijk is zal deze elke dag aangevuld gaan worden en zullen we jullie eens laten zien wat voor geweldig team wij zullen zijn :-) Week 35 hopen wij aan te komen op onze eindbestemming in Beregowo en zullen wij vrijdag 30 augustus weer terug gaan naar Nederland (alleen dan met de auto ;-) )

maare... eerst maar eens vertrekken. Zaterdag, 4 augustus, 9 uur... zijn jullie er ook bij?? We hopen jullie te zien!!!

maandag 23 juli 2007

We hebben een nieuwe fietser die voor de volle 4 weken mee wil!! De tocht kan dus alsnog door gaan!!

Na een bizarre week achter de rug te hebben gehad, kunnen we alsnog zeggen dat de tocht door gaat. Christiaan heeft afgelopen maandag te kennen gegeven niet mee te gaan. Alles stond even op z'n kop, totdat we gisteren te horen kregen dat er zich een nieuw persoon heeft aangemeld die voor de volle 4 weken mee wil fietsen!! Er is kennis gemaakt met Ben Reuvers uit Assen die zich wil inzetten voor deze fietstocht. Een sympatieke en sportieve man en een goede kennis van Johan en Trieneke, het echtpaar wat mee gaat in de 'volgauto'. Het is uiteindelijk allemaal wat anders verlopen dan we in gedachten hadden, maar de tocht gaat door. En dat is het allerbelangrijkste. Nu nog even afwachten hóe we gaan aankomen, maar wat zeker is, is dát we gaan aankomen :-)

Het is mogelijk om reclame te maken van uw bedrijf via de caravan die de volle 4 weken mee gaat met de volgauto. Voor een leuk bedrag (wat uiteraard aan de kinderen besteeds wordt) kunt u erop komen te staan.

Geen opmerkingen: