Dag 19
Jaaaaaaaaaah, Ben en Jorijn zijn in Beregowo aangekomen! Op de grens met Oekraine stond het welkomscomité al te wachten met spandoeken en ware champagne. Een groots welkom voor een grootse prestatie.

Om 16.00 uur locale tijd waren ze al op de bestemming waar ze 's ochtends om 08.30uur waren vertrokken. Vandaag werd er maar liefst 135 km afgelegd op de fiets.

Enige tegenslag was er wel op 20 km voor de streep. Jorijn werd meerdere malen gestoken door een wesp, maar ze maakt het goed. De hele rit ging verder goed onder een fel zonnetje met 35 graden.

In totaal is er nu 2045 km gefietst in 17 fiets dagen. Dat is gemiddeld 120 km per dag.

Jorijn en Ben blijven nog ruim een week in Beregowo en zullen zoals het nu staat volgende week vrijdag met de auto terugkeren naar Nederland. Johan en Trieneke, het geweldige stel welke altijd voor de renners klaar stonden komen waarschijnlijk een aantal dagen eerder terug.

Volledig Etappeschema

4 opmerkingen:

Enny zei

Hallo Jorijn en Ben, vanharte gefeliciteerd met jullie prestatie!
We hopen dat jullie de komende dagen tot zegen zullen zijn voor de mensen daar en dat jullie bemoedigd zullen worden door te zien dat het niet voor niets is geweest. We zien uit naar jullie terugkomst! Ook namens Jacob,
Groetjes Enny.

Unknown zei

Hallo Jorijn en Ben,

Van Harte Gefeliciteerd met deze grote prestatie!!
Welkom in BEREGOWO !
We weten zeker dat alle kinderen super blij met jullie fietstocht zijn.
Wat als een leuk idee begon, is helemaal echt geworden.
We wensen jullie Gods rijke en onmisbare zegen toe in alle momenten die jullie de komende week nog meemaken, laat je hart spreken.
Nu eerst bijkomen en nagenieten;
want met zo'n prestatie kan je ook weer thuis komen, toch?
Het is niet te filmen.

Een warme groet van Kees en Tilly.

wilma zei

Nou Jorijntje, ik werd er helemaal emotioneel van toen ik je in mijn armen sloot. Het was een prachtig moment. Jij en wij hebben weer mogen ervaren hoe trouw God is. Hem zij alle eer!!

knuffel Wilma

Unknown zei

Woehoe, jullie zijn er! Een hele prestatie.

Gefeliciteerd.

groetjes,

Eric