vrijdag 24 augustus

hier dan een bericht vanuit..... Oekraïne!! ik had niet kunnen denken en durven hopen dat we de eindbestemming zo snel al zouden bereiken. ongelooflijk.

Trieneke en Johan zijn gisteren helaas al weer naar huis vertrokken. dit vanwege de enorme warmte (rond de 40C) hier waar Trieneke absoluut niet tegen kan, en waardoor ze zich erg slecht voelde. gistermiddag hebben we dus toch nog even 'gauw' het ziekenhuis kunnen bezoeken, zodat ze in ieder geval hebben kunnen zien waarvoor ze het gedaan hebben. 's avonds zijn ze richting Nederland vertrokken. erg jammer. we zijn in ieder geval erg dankbaar hun met ons mee gehad te hebben!! de tijd en energie die jullie hierin gestopt hebben was ongelooflijk. niet bepaald een relax vakantie voor Johan en Trieneke. en het was een heerlijke tijd met elkaar!! ook via deze manier willen we jullie voor alles enorm voor bedanken!!

ook de fietsen die we gesponsord hebben gekregen van fietsenspecialist Jan Terpstra hebben het geweldig gedaan!!! de fietsen fietsten fantastisch en zullen we stiekem wel missen :-)
ontzettend bedankt voor jullie medewerking hierin!!

het exacte eindbedrag voor de baby's in het ziekenhuis is nog niet bekend. we hopen jullie dit zo gauw mogelijk te laten weten!!

vanaf nu gaan we lekker genieten van onze tijd hier want dat hebben we namelijk zeker verdiend.. toch?? :-)

vrijdag 31 augustus zullen wij weer terugkomen per auto. 2 Nederlandse meiden die hier voor een langere periode gezeten hebben, vertrekken dan namelijk weer naar Nederland, en zochten beiden nog een bijrijder. alle puzzel stukjes vallen zo dus allemaal mooi op hun plaats... :-)

zo ook wat mijn ongelezen boeken betreft... zeeën van tijd ;-)

Groetjes, Ben en Jorijn

Geen opmerkingen: